Klanttevredenheid

Een AF-erkend bedrijf is erg geïnteresseerd in uw mening over de kwaliteit van het aan u opgeleverde werk. Daarom vragen wij u bij ontvangst van de factuur mee te doen aan het klantentevredenheidsonderzoek via de website http://www.af-erkend.nl/. Al jaren biedt de AF Erkenningsregeling een gratis te gebruiken Klanten-Tevredenheids-Onderzoek (KTO) aan. Klanten geven daarbij aan wat ze vinden van de bereikbaarheid en klantvriendelijkheid van het bedrijf, het nakomen van gemaakte afspraken, het gedrag van de medewerkers, de kwaliteit van het werk en een algemeen rapportcijfer voor het gehele bedrijf.

Met behulp van uw mening kunnen wij u in de toekomst nog beter aan uw wensen voldoen. Daarom alvast hartelijk dank voor uw medewerking!

Klant enquêtes / aanbevelingen

Na iedere oplevering van Vermeij Schilderwerken vragen wij onze opdrachtgevers een enquête formulier in te vullen.

Hieronder treft u een kleine greep van ontvangen reacties

Anoniem

"Diep onder de indruk van het vakmanschap, de aandacht voor details van deze twee schilders (Renée en Michel). Een team waar je blij van wordt."

Anoniem

"Vakwerk en rekening houdend met de wensen van de klant, tevens een goed advies."

Anoniem

"Het personeel dat jullie in dienst hebben is top! Alles netjes in overleg, heel beleefd, gezellig en boven al ze ruimen netjes op! Geen min punten, alleen plus punten! Veel dank nogmaals 'in het bijzonder René en Stefan' "

Anoniem

"Snel, zeer klantvriendelijk en hoge kwaliteit!"

Anoniem

"Mijn ervaring met Vermeij is prima. Het schilderwerk is heel netjes en secuur uitgevoerd. Deze keer was het binnen. We zijn er blij mee!"

Anoniem

"Zeer tevreden alles ziet er weer goed uit. Daarnaast wil ik opmerken dat wij zeer tervreden zijn over Ben."

Anoniem

"Wij zijn zeer tevreden over zowel de schilder als de timmerman. Hier valt niets aan toe te voegen. Tevens zijn van beiden de werkzaamheden naar onze volle tevredenheid uitgevoerd."

Anoniem

Ik was vandaag met de architect, en binnenhuisarchitect, in het huis. Ik wil bij deze even hun complimenten doorgeven voor het strakke schilderwerk. Ze waren meer dan tevreden.

Anoniem

Onder de indruk van jullie werk. Leuke en nette schilders. Het werk ziet er strak uit!

Anoniem

Prima, nette, behulpzame en bekwame schilders.

Anoniem

Bedankt voor de goede uitvoering van de schilder René.

Anoniem

De bewoners van het appartementencomplex zijn unaniem zeer tevreden over het professionele werk, dat perfect is uitgevoerd. Ook de schilders waren zorgzaam en beleefd.