Het Kazerneplein Woerden

Op het Kazerneplein in Woerden werken onze vakmannen flink door. De eerste steigers zijn al weer weggehaald. En het resultaat mag er wezen. Lees meer

Ode aan Leo Gestel

Ode aan Leo Gestel, tijdelijke uitbreiding van de Woerdense Gestelpromenade
Deze week wordt de kazerne aan het Kerkplein in Woerden tijdelijk in de steigers gezet in verband met schilderswerkzaamheden. Op steigerdoeken zijn schilderijen geprint van Leo Gestel. De in Woerden geboren Leo Gestel (1881-1941) was, naast Piet Mondriaan en Jan Sluijters, één van Nederlands belangrijkste modernisten.
Een initiatief van schildersbedrijf Vermeij. André de Jong, bedrijfsleider van Vermeij Schilderwerken:
“De Kazerne is een beeldbepalend gebouw op het Kerkplein. De statige gevel wordt door onze werkzaamheden een tijdje aan het zicht onttrokken. Om het leed wat te verzachten leek het ons daarom wel symphatiek om iets moois op de steigerdoeken af te beelden. Het idee om in te haken op de vergrotingen van Gestelschilderijen, die al in de binnenstad hangen, was toen snel geboren. Voor ons als oer Woerdens schildersbedrijf is het leuke bijkomstigheid dat ook de vader van Leo, Willem Gestel, een huis- en decoratieschildersbedrijf had.” De schilderswerkzaamheden zijn ‘ijs- en weder dienende’ afgerond in de laatste week van november.

René Wijman 25 jaar in dienst!

Afgelopen week was onze collega René Wijman 25 in dienst, dit hebben we uiteraard niet ongemerkt voorbij laten gaan.

René gefeliciteerd!!

Schilderen en sausen op Breeveld

Wij hebben een vrijstaand huis in Woerden geschilderd en gesausd. Benieuwd naar onze werkzaamheden en specificaties? Bekijk hier het project voor meer informatie.

Pagina 1 van 1212345...10...Minst recente »